136 dager med husbygging

Så var sommeren over.

Gradestokken viser riktignok usedvanlig høye temperaturer men det er ikke til å komme fra at vi er kommet et stykke ut i september og da er det hverdag igjen.
Og med hverdag så går husbyggingen unna 🙂Siden sist har det skjedd mye. Det meste av det utvendige murer- og grunnarbeidet er unnagjort. Det gjenstår noe pussing av mur og støping av trapper og plattinger men forskalingene er på plass. Grunnarbeidet er unnagjort med unntak av pynt og opprydding og det har ikke så mye for seg før til våren.
Når snekkerene kom i gang etter sommeren spratt reisverk opp i en fart og vi har på kort tid fått opp reisverk og tak og har når jeg nå skriver et tett hus. Det betyr at alt er klart for å legge isolasjon i kjellergulv og støpe der. Om de jobber ekstra i helga eller gjør det ferdig tidlig i neste uke vil vise seg. Jeg tror det siste.

Vel, timelapse’n min er oppdatert til og med dag 136 og den ser du nedenfor