187 dager med husbygging

Tida går….

Vinteren har vært her og prøvd seg litt men møtte heldigvis tette tak og vegger.
Det er ikke allverdens fremdrift for tida. Snekkerne er sykemeldt eller sendt til noe arbeid oppe på Sognefjellet som må gjøres unna før veiene stenger så for tida er det gjerne bare to mann som jobber her hos oss. Statusmøte på tirsdag vil gi oss noen svar på hvordan dette går rent tidsmessig.

Men noe har da skjedd. Taket er tilnærmet fullført ved at taktekkere har vært på plass og fikset de flate takene, deretter kunne de fullføre leggingen av takstein. Nå har vi noen sluk i takene og innvendige avløpsrør som inntil videre leder pent ut vinduer her og der 🙂
Veggene kles sakte men sikkert opp med betongplater og vi får stadige tilbakemeldinger om hvor enkelt vi har gjort det for snekkerne….Vel, det går nå i hvert fall fremover og vi synes det som blir gjort blir gjort bra.
Og nå på fredag viste det seg at de faktisk hadde begynt med kledningen!
Det ser konge ut 🙂

Klikk på bildet for å se noen flere, video kommer nedenfor
[lg_slideshow folder=»20101031_187_dager»]