280 dager – vaskjera?

I dag er det 280 dager siden byggestart og etter kontrakten skal huset være ferdig på fredag.

Sånn blir det selvfølgelig ikke.

For øyeblikket venter vi på en dato for ferdigstilling men mye tyder på at vi ender med 1 mnd forsinkelse og det er vel litt som forventet. Ting begynner å bli veldig ferdig nå. Vi gikk tom for kledning og mangler derfor littegrann utvendig mens vi venter på ny leveranse. Siden det er spesialbestilt Kebony er det litt leveringstid men forhåpentligvis ikke allverden. Ikke det viktigste uansett. Inne har snekkerne vært arbeidsledige en stund nå mens malerne har vært i aktivitet men i løpet av morgendagen skal malerne være ferdige oppe (gjesterommet brukes som lager og må vente litt) og da rykker snekkere og rørleggere inn for å legge gulv og gulvvarme. Så skal kjøkkenet settes opp og så er det dører, listing og småtterier igjen oppe.
I mellomtiden flytter malerne ned og setter i gang der før det skal legges gulv, installeres dører og sette opp lister. Og midt i alt dette blir badene flislagte og innredet.

Og til slutt kommer den endelige trappa.

Sånn ville jeg gjort det men jeg har vel oversett noe 🙂

Nedenfor kan du se noen bilder (tatt med iPhonen) fra huset sånn som det ser ut nå.
Romfølelsen har virkelig kommet og jeg ser med gru frem til å sette i gang med vindusvask.

[lg_image folder="20110129_280dager" image="IMG_0723.jpg" width="620"]