Julebrev 2013

Nigaardsbreen

Det er endelig lille-julaften og roen kan senke seg også her på Loftesnes.
Vi er vel ikke de ivrigste med julepynten, men nå er altså hele 5 juletrær ferdig pyntet og klare her på gården, så litt blir det jo.

I år er status at Emma går i 5. klasse, Jakob i 3. klasse og Erik er avgangselev i barnehagen, og veldig motivert for å begynne på skolen. I tillegg til at han får begynne på fotballtrening etter nyttår.

Som for alle andre  går tiden så altfor fort og vi har nok å henge fingrene i med fritidsaktiviteter og trening. Når vi voksne i tillegg er ute på reise i ny og ne er det veldig fint at vi har et sett med besteforeldre her som stiller opp og tar i et tak når det trengs.

Etter 4 år her i Sogndal er det fremdeles bare en av oss som snakker sogning, og lite tyder på at Anne Sigrid får selskap i nærmeste fremtid. Ellers går det bra med de største på skolen og på fritiden driver Emma med turn og håndball og Jakob med fotball. I tillegg er begge med på langrennstrening og vi har allerede vært på én langrenns-samling på Beitostølen i år. Erik henger med på alle treningene når han har lyst.

Anne Sigrid jobber fremdeles hos Fylkesmannen i Sogn og Fjordane og er aktiv som instruktør på meirLiv&Lyst på si. Hun har  i tillegg toppet året med å løpe maraton i Amsterdam sammen med søsknene sine etter at hun fikk tur og deltakelse som gave  i forbindelse med 40-års dagen hennes. Jeg og svigerinne Marit var med som støtteapparat og syntes egentlig det var passe.

Jeg jobber fremdeles hos Difi. I år har jeg forsøkt meg som landeveissyklist og deltok på Bergen-Voss før ryggproblemer spolerte resten av sesongen. Det ga mersmak og jeg satser på at neste sesong blir bedre.

Siden ungene er aktive blir det oppgaver på oss voksne også og Anne Sigrid er med som trener i håndballgruppa. Etter at TIL rykket ned har Hareveien vært dårlig representert i Tippeligaen så jeg har nå tatt et verv som oppmann og assistenttrener for vår lokale tippeligaklubb. SIL G2005 går en lys fremtid i møte.

Sommerferien vår gikk i år til Spania der vi leide hus sammen med gode venner og siden hundeplanene nå er utsatt inntil videre blir det nok en reprise i 2014.

God jul og godt nytt år!
fra
familien Harjo på Loftesnes